Rreth Nesh

Background / Hyrje

Konfeti.al is a family business founded in 1994. We have been committed to serving up quality goodies to all of our customers who chose to celebrate with us. Our services provide a delightful experience inspired by a culture of pride and satisfaction in our workplace.

Konfeti. al është një biznes familjar, themeluar në 1994. Ne jemi të përkushtuar të shërbejmë produkte me kualitet të lartë për të gjithë klientët që zgjedhin të festojnë me ne. Shërimet tona mundësojne një eksperiencë unike që inspirohet nga kultura dhe kënaqësia në ambjentet tona të punës. 

Our team of professionals creates top quality handmade and customized treats, and makes sure to respond confidently to the needs of the community. Whether you’re looking for a unique product or something traditional to share in your festive events, we’ve got just the thing for you. If you are planning your magical party event such as wedding, engagement, birthday, baby shower or baptism, we can help!

Skuadra jonë e talentuar krijon modele konfetash të punuara me dorë dhe të personalizuara duke plotësuar kërkesat dhe nevojat e klientëve tanë. Nëse jeni duke kërkuar për një produkt unik ose dicka tradicionale për ta ndarë ne eventet tuaja festive, ne jemi zgjedhja juaj. Gjithashtu, tek ne mund të gjeni të gjitha aksesorët për festat magjike të dasmave, fejesave, ditëlindjeve, baby shower si dhe pagëzimeve.

Our Konfeti Models / Modelet tona të Konfetave

Handmade customized products / Produket tona të personalizuara

We take pride not only in providing quality and creativity in our products but also in supporting our clients. Here’s a diversity of our handmade favourite treats and other finished products, but if you don’t see something that you want, we can definitely whip up something special for you. Everything we make expresses how your choices welcome your beloved people. / Krenaria e biznesit tonë qëndron jo vetëm në kualitetin dhe kreativitetin e produkteve tona por edhe në mbeshtetjen e ideve tuaja për të realizuar atë cka dëshironi!” Këtu mund të shikoni një diversitet modelesh të konfetave të punuara me dorë por edhe të aksesorëve shtesë. Cdo gjë që ne ofrojmë shpreh zgjedhjen tuaj për të mirëpritur njerëzit tuaj të dashur.

Punuar me dashuri

Gjithçka merret përsipër në konfeti.al punohet sit ë jetë pjesë e jona. Profesionalizmit në punë I shtohet dhe doza e përkujdesjes.

Elementë Shtesë

Gjithçka personalziohet sipas kërkesave tuaja. Shkrime, aksesorë apo detaje të tjera nuk janë problem në punimin e bonboniereve dhe ftesave.

Suport Online

Të gjitha modelet mund të porositen dhe personalziohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit online, kështu punojmë më shpejtë dhe jemi më pranë jush.

One Click

Me një klikim në web ne bëhemi ura lidhëse e detajeve më të bukura të eventit. Lundroni për të parë produktet dhe gamën e modeleve të tyre.

Vijmë Kudo

Pasi merret dhe konfirmohet porosia, kujdesemi që të mbërrijnë tek ju të padëmtuara dhe në kohën e duhur.

Zbukurime Moderne

Të gjithë elementët që sjellim për ftesat/konfetit janë punime të fundit dhe përshtatur me kohën/sezonin përkatës.

Instagrami Jonë

Konfete e thjeshte dhe e bukur e punuar nga ne.
Porosit ne +355692388021

_________
#konfeta #konfetadasme #konfetti #ideas #porosittani #konfetafejese #konfetaperditelindje
...

Arusha unicorn ne dy madhesi.
Porosit ne +355692388021

_________
#arusha #arushapellushi #ideas #art
...

Kupole me trendafil te balsamosur.
Porosit ne +355692388021

____________
#wedding #ideas #weddingday #lule#kupolmelule
...

Detajet jane ato qe i japin bukuri fejeses dhe dasmes suaj 💍👩‍❤️‍👨. Porosit ne +355692388021 ...

Arush unicorn ne dy madhesi. Porosit tani ne +355692388021 ...

Kupole me tre trendafila te balsamosur. Porosit tani ne +355692388021 ...

Konfete Baby Boy.
Mund te personalizohet sipas kerkesave.
konfeti.al eshte prane jush !
Porosit tani: +355 692388021
__________
#konfetaperditelindje #konfetadasme #wedding #art #konfetti #bomboniere #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea
...

Lule ne forme arushi
Porosit tani: +355 692388021
__________
#lule #lulenatyrale #porosittani
#wedding #art #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea
...

Kupola Me Nje Trendafil blu te balcamosur.
Porosit tani: +355 692388021
__________
#wedding #art #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea #kupolamelule
#luletebalcamosura
...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.