Punime Dore

Përkujdesje maksimale në punimin e detajeve “handmade” për t’i shtuar vlerë ditëve tuaja të veçanta me element simbolik.

Detaje të personalizuara

Çdo element që zgjidhni e bën produktin unik për eventin tuaj. Asgjë nuk imiton diçka tjetër dhe ajo që punohet iu përket vetëm juve.

Korrektësi Dërgesash

Punojmë me një staf të përgjegjshëm që t’ju sjellim në kohë record çdo sasi të nevojshme konfeti/ftesash për eventin.

Instagrami Jonë

Konfete e thjeshte dhe e bukur e punuar nga ne.
Porosit ne +355692388021

_________
#konfeta #konfetadasme #konfetti #ideas #porosittani #konfetafejese #konfetaperditelindje
...

Arusha unicorn ne dy madhesi.
Porosit ne +355692388021

_________
#arusha #arushapellushi #ideas #art
...

Kupole me trendafil te balsamosur.
Porosit ne +355692388021

____________
#wedding #ideas #weddingday #lule#kupolmelule
...

Detajet jane ato qe i japin bukuri fejeses dhe dasmes suaj 💍👩‍❤️‍👨. Porosit ne +355692388021 ...

Arush unicorn ne dy madhesi. Porosit tani ne +355692388021 ...

Kupole me tre trendafila te balsamosur. Porosit tani ne +355692388021 ...

Konfete Baby Boy.
Mund te personalizohet sipas kerkesave.
konfeti.al eshte prane jush !
Porosit tani: +355 692388021
__________
#konfetaperditelindje #konfetadasme #wedding #art #konfetti #bomboniere #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea
...

Lule ne forme arushi
Porosit tani: +355 692388021
__________
#lule #lulenatyrale #porosittani
#wedding #art #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea
...

Kupola Me Nje Trendafil blu te balcamosur.
Porosit tani: +355 692388021
__________
#wedding #art #weddingdecor #weddingday #weddingdesign #idea #kupolamelule
#luletebalcamosura
...

This error message is only visible to WordPress admins

Contact Us / Na kontaktoni

  Drop By/ Na vizitoni

  Rruga 5 Maji, Tirana, Albania

  konfeti.al@gmail.com

  +355 692388021

  Opening Hours

  Mon – Fri: 8am – 3pm
  Sat: 8am – 3pm
  Sun: 8am – 2pm